Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

500.000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 500.000 προβολών της ιστοσελίδας "ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ", σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την τεράστια στήριξη στην ιστοσελίδα μας με κάθε τρόπο.
Από αυτόν τον εξειδικευμένο ιστότοπο κάθε αναγνώστης ενημερώνεται πρώτος και έγκυρα για όλες τις αλλαγές στο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό σύστημα της χώρας, για την κατοχύρωση και θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος και την αναγνώριση πλασματικών ετών στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, χωρίς τυμπανοκρουσίες και υπερβολές. Οι αναρτήσεις και οι απαντήσεις μας λαμβάνουν χώρα με μοναδικό γνώμονα την ενημέρωση κάθε αναγνώστη από εξειδικευμένους νομικούς, γιατί κάθε συνταξιοδοτική περίπτωση είναι ξεχωριστή.


  Δημήτριος Κ. Νούσκας 
Δικηγόρος-Εργατολόγος
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Κ. ΝΟΥΣΚΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2 σχόλια:

  1. Δημήτρη σε ευχαριστούμε εκ μέρους των αναγνωστών,να μας ενημερώνεις άμεσα επειδή με αυτούς που μπλέξαμε δε ξέρουμε όχι τι θα μας ξημερώσει αλλά αν ξαφνικά βρεθούμε να μιλάμε Σουαχίλι μεταξύ μας αντί των Ελληνικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είστε καλά. Σκοπός μας η ΕΓΚΥΡΗ και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου για το με ποιους όρους και προϋποθέσεις μπορεί να κατοχυρώσει/θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα, κλειδώνοντας χαμηλότερα ηλικιακά όρια και μικρότερο απαιτούμενο χρόνο ασφάλισης, σε συνδυασμό με αναγνώριση πλασματικών ετών ή μη, εκμεταλλευόμενος τις πλέον ευνοϊκές διατάξεις για την κάθε ξεχωριστή περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια και ερωτήματά σας εδώ